www.kmdahl.no/ Service og tjenester /Service og tjenester
Totalleverandør og samarbeidspartner av varer og tjenester
Svømmebaseng - Vann og avløp - Industri
Søndag 09.05.2021
For å sikre problemfri drift og lang levetid på deres anlegg samt forhindre kostbare driftsstopp, bør service og vedlikehold utføres regelmessig.  

 

Ved slitasje påvirkes utstyrets egenskaper, det er uunngåelig. Vi kan tilby en trygg og bekvem løsning på dette gjennom en serviceavtale, som gir best mulig driftssikkerhet på deres anlegg.
En serviceavtale minimerer risikoen for unødvendige, kostbare driftsstopp gjennom forebyggende tiltak. Ved våre årlige/halvårlige besøk rapporterer vi endringer og foreslår tiltak før de blir et akutt problem. Utslitte deler kan videre skiftes før de forårsaker kostbare driftsstopp.
Man gis også en mulighet for oppfriskning av driftspersonalets kunnskaper gjennom faglig utveksling og hjelp dersom de skulle ha spørsmål vedrørende driften.
Vi anser hvert enkelt anlegg som unikt og vi skreddersyr derfor våre serviceavtaler etter kundens og ikke minst anleggets behov!

Ta vedlikehold og service på alvor og kontakt oss for en nærmere samtale på hva vi kan tilby deg og ditt anlegg.

   

Industri  

Vannverk

 

Trykk på din bransje ovenfor og les mer hva vi kan tilby ditt anlegg. 
 

Det kan lønne seg!


Vår kompetanse innefor vannbehandling gjør at vi kan utføre service, vedlikehold og reparasjoner på de aller fleste rensetekniske anlegg. Det være seg service på svømmebasseng, vannverk og industrielle vannbehandlingsanlegg.

 

I tillegg til service ute hos våre kunder utfører vi også større og mindre verkstedtjenester på pumper og annen prosessinstrumentering i vårt velutstyrte verksted.Vi ser til helheten Alt for vannbehandling og kjemikaliehåndtering

ProMinent Norge AS er medlem i Norsk Bassengbadteknisk Forening!

Godkjent foretak av ansvarsrett.


For informasjon eller spørsmål ta kontakt med oss på:
info@prominent.no | tlf: 77 18 97 00 | fax: 77 18 97 01