www.kmdahl.no/ Om ProMinent Norge AS
Totalleverandør og samarbeidspartner av varer og tjenester
Svømmebaseng - Vann og avløp - Industri
Søndag 09.05.2021

Om ProMinent Norge AS
ProMinent Norge AS og K.M. Dahl AS er to heleide datterselskap av ProMinent Doserteknik AB i Sverige. ProMinent Norge ble stiftet i 2009 og K.M. Dahl ble ervervet i 2010. Vår forretningsmodell bygger på nærhet og kundefokus med et mål om å være lette å gjøre forretning med. Som en følge av det kommer selskapene til å fusjoneres f.o.m. 1. Januar 2014. Etter sammenslåingen danner de to selskapene ProMinent Norge AS Selskapet forblir et heleid datterselskap av ProMinent Doserteknik AB, med sete i Göteborg, og tilhører ProMinent-konsernet med 55 datterselskap og en konsolidert omsetning årlig på Euro 300 mill. Denne fusjonenen kommer ikke til å påvirke deres daglige kontakt med de to selskapene. Personal, kontoradresser og telefonnummer forblir uforandret. KM Dahl kommer til å eksistere som varemerke i Nord-Norge. Vi har dyktige medarbeidere med utdanning og erfaring som yter optimal service til deg som kunde, og er etablert både i Tromsø, Bardu og Drammen.

 

Ettermarkedet er svært viktig for oss og vi bestreber oss på å levere utstyr som holder det vi lover. I tillegg utfører vi stadig mer av vedlikeholdsoppdragene for kundene våre. Dette for å redusere risikoen for driftsbrudd, forlenge levetid på utstyret og senke driftkostnadene.
Det er vårt håp at alle våre kunder og øvrige forretningsforbindelser også ser positivt på denne utviklingen.

 

Vi har som målsetting å styrke vår markedsposisjon med ProMinents brede produktspekter av renseteknisk materiell, og den totale kompetanse på kjemikaliehåndtering og vannbehandling. ProMinent - gruppen er et middels stort familieselskap med global virksomhet. Konsernet har totalt ca. 2400 ansatte.


 

Fra bedriften, KM Dahl AS, ble etablert i 1988 og frem til 2014 er de offentlige kravene til vannkvalitet skjerpet. Vi har i disse årene bygget opp en god og tverrfaglig kompetanse innenfor våre virkefelt, og kan nå tilby avanserte løsninger til både svømmebasseng, vannverk og avløpsteknikk samt industriell vannbehandling.
Vi ser til helheten Alt for vannbehandling og kjemikaliehåndtering

ProMinent Norge AS er medlem i Norsk Bassengbadteknisk Forening!

Godkjent foretak av ansvarsrett.


For informasjon eller spørsmål ta kontakt med oss på:
info@prominent.no | tlf: 77 18 97 00 | fax: 77 18 97 01